Проводьте інклюзивні та безперебійні зустрічі з Delo,новим менеджером з’єднань Evoko

Шведський бренд Evoko анонсує свій найновіший продукт у своїй лінії інтелектуальних рішень для робочого місця, Delo Connection Manager. Delo Connection Manager — це інноваційний хаб для обміну екранами з інтегрованою зарядкою, управлінням кабелем і керуванням обладнанням кімнати для нарад. Зробивши безперебійне підключення до кімнати для нарад, співробітники тепер можуть ділитися своїм екраном, заряджати свої ноутбуки та отримувати доступ до обладнання в кімнаті без необхідності встановлювати будь-яке програмне забезпечення або вчитися користуватися всіма різними системами в кімнаті.

Генеральний директор Річард Глюкман заявляє: «Ми дуже раді випустити менеджер з’єднань Delo. Це продукт, який вирішує реальні больові точки, які відчувають більшість працівників кілька разів на день. У сучасному світі, наповненому гібридними зустрічами, це як ніколи актуально».

Менеджер зв’язків Delo розроблено з урахуванням співробітників і вимог сучасних нарад, тому він позбавляє від клопоту та стресу, пов’язаних із проведенням нарад і використанням технологій кімнат для переговорів. Створений для спрощення як локальних, так і гібридних зустрічей, менеджер підключень Delo вже підключений до обладнання в кімнаті, наприклад до екранів, камер і динаміків. Просто підключіть свій комп’ютер до диспетчера з’єднань Delo за допомогою одного з кабелів USB-C і миттєво будьте готові почати зустріч. До чотирьох пристроїв можна підключити одночасно для заряджання, і ви легко змінюєте, хто ділиться своїм екраном, натиснувши кнопку.

«Після такої тривалої роботи вдома терпіння до клопоту з обладнанням кімнати для переговорів дуже мало. Коли ви витратили час на дорогу до офісу та заходите в кімнату для переговорів, вам це просто потрібно для роботи. Ось чому менеджер з’єднань Delo такий хороший – все, що вам потрібно зробити, це взяти свій ноутбук, підключити один кабель, і ви готові до роботи». Глюкман продовжує.


Ключові точки продажу: 

1. Створений для сучасних зустрічей

Гібридні, а також повноцінні зустрічі на місці виграють від надійної потокової передачі з високою пропускною здатністю, яка підтримується через кабелі USB-C у диспетчері підключень Delo. Bring Your Own Device (BYOD) тепер стає Bring Your Own Meeting (BYOM), а менеджер з’єднань Delo дозволяє підключатися до будь-якої зустрічі безпосередньо з вашого ноутбука та отримувати доступ до дисплея, камери, мікрофона та динаміків у кімнаті без запрошення кімнаті або навчіться використовувати різні внутрішньокімнатні системи.

2. Чудовий досвід користувача 

Просто підключіть один кабель для всіх потреб вашої конференц-зали – зарядки, спільного використання екрана та доступу до обладнання в кімнаті. Немає необхідності встановлювати будь-яке програмне забезпечення, і до чотирьох людей можуть підключатися одночасно. Кольорові індикатори показують, хто ділиться своїм дисплеєм, і ви можете змінити, хто ділиться, просто натиснувши кнопку поруч із кабелем, підключеним до вашого пристрою.

3. Красива і розумна

Уникайте захаращеного столу в конференц-залі з розкиданими кабелями та ключами. Менеджер зв’язків Delo має елегантний мінімалістичний дизайн, який не займає багато місця на столі та ідеально вписується в сучасні кімнати для зустрічей і групових зустрічей. Чотири кабелі забираються, коли вони не використовуються, щоб завжди підтримувати порядок на столі, а оскільки кабелі також забезпечують заряджання, ви не спотикаєтесь об кабелі живлення, що лежать по всій кімнаті.

Більше інформації про Evoko Delo