Datapath надасть можливість зазирнути в майбутнє на ISE 2023, коли вони оприлюднять останні вдосконалення своїх відомих процесорів відеостіни VSN.  

Орієнтовані на оператора робочі станції DataPath VSN

Контролери Datapath VSN розроблені з нуля для максимальної продуктивності, надійності та ефективності. Вони знімають, обробляють і відображають вміст на відеостінах, що підтримує низку галузей, від невеликих корпоративних конференц-залів до великих критичних диспетчерських і престижних установок. 

VSN наступного покоління включає підтримку процесора Intel Core i9 12-го покоління (Alder Lake) із доступними варіантами пам’яті до 64 ГБ (ECC і без ECC). Тепер також включено USB 3.0 для підтримки високої швидкості передачі даних і підключення до новітніх пристроїв. 

Кожен VSN може бути налаштований за допомогою ряду графічних зображень Datapath, карт захоплення Vision і IP-декодування SQX для конкретних вимог проекту будь-якого розміру. 

У нових моделях 2023 року шасі також було перероблено, оптимізувавши повітряний потік для покращення управління теплом і зменшення шуму. Цей новий дизайн разом із новим платиновим резервним джерелом живлення робить це найефективнішим VSN на сьогоднішній день. Нове шасі також включає вентилятори з можливістю гарячої заміни, що забезпечує безперебійне використання та обслуговування в режимі 24/7 у найбільш критичних установках. 

«Ми раді представити на ринок наші флагманські процесори наступного покоління, — сказав Метью Тіббітт, менеджер із продукції Datapath. «ISE — це чудове вікно того, що чекає майбутнє для AV-індустрії, і ми з нетерпінням чекаємо відгуків від наших клієнтів, оскільки наші нові проекти VSN можна побачити вперше». 

Остання похідна версія процесорів Datapath VSN, яка буде доступна в усьому світі найближчими місяцями, є ідеальним партнером для рішення Aetria від Datapath для розробки, експлуатації та керування відеовмістом. Datapath матиме повнофункціональний демонстраційний набір Aetria на своєму стенді ISE, де відвідувачі зможуть отримати індивідуальний огляд їхньої платформи, відзначеної кількома нагородами. Datapath має багатомовну команду продажів з усієї Європи, яка відвідує ISE, забезпечуючи вільне спілкування на вибір мови. 

На стенді Datapath у залі 3 також буде вперше показана їхня нова карта захоплення SDVoE на ISE. Маючи можливість подвійного захоплення 4k/60, карта VisionSC-S2 відповідає суворим параметрам SDVoE Alliance щодо мінімальної затримки та високоякісної роздільної здатності в додатках у режимі реального часу в таких галузях, як медицина, енергетика та уряд. 

Орієнтовані на оператора робочі станції DataPath VSN