«Колонки Titus Ez звучать точно, музично та захоплююче. Мені дуже сподобалася ця акустика», – Мартін Пайп, експерт британського журналу Hi-Fi World. Журналіст випробував Triangle Titus Ez на різних жанрах – електроніка, класика, акустичні записи. Результат шокував Мартіна – він не очікував почути від цих компактних колонок «настільки глибоке звучання, характерне більшим моделям». Не встояв журналіст перед цими колонками та вручив їм нагороду «Видатна модель!».

Triangle Titus Ez забирают награду Hi-Fi World
«Titus Ez чудово справлялися з масштабними симфонічними записами, забезпечуючи переконливий звуковий натиск. Також добре колонки Triangle показали себе під час прослуховування акустичних записів, наприклад, гітари. Оптимальним рішенням буде використовувати Titus Ez у невеликих кімнатах, де вони виявлять себе якнайкраще. І не забудьте, що новим колонкам потрібно приблизно 50 годин попереднього прогріву, перш ніж вони зазвучать як слід.

Triangle Titus Ez забирают награду Hi-Fi World
Колонки Triangle Titus Ez мають класичну двосмугову конфігурацію. Їх оснащують динаміками власної розробки із точно заданими параметрами. У колонках Triangle Titus Ez встановлюють басовик діаметром 130 мм з дифузором з натуральної целюлози. ВЧ-динамік оснащують титановим куполом і поміщають у рупор.

Triangle Titus Ez забирают награду Hi-Fi World
Triangle Titus Ez мають чутливість в 89 дБ. В результаті колонки якісно звучать навіть із підсилювачами зі скромною вихідною потужністю. Акустика привабливо виглядає, має якісне оздоблення та впізнаваний європейський дизайн. Triangle Titus Ez підходить для невеликих кімнат (від 12 до 20 м. кв.), де забезпечить насичений звук без перевантаження басами.